Abureli on-line Cum sunt un tip care trebuie sa se exprime, oricum si oricand, numai s-o comita, mare bucurie cu netul si blogul...pot povesti despre mine si bolunzii din jurul meu.

Satan si pacatele
     media: 4.33 din 6 voturi

Sunt vre-o 10 blogheri care ma fac sa scriu texte pe care n-as vrea sa le pierd. Azi, a nu stiu cata oara, Arhi si comentatorii lui ma provoaca sa reiau un subiect pe care l-am mai atins- Dumnezeu, Biblia, Satan si ideea de pacat:

Satana este creatia Dumnezeului si face ce i-a dat Mnezio ca directive. Daca accepti ideea ca Satan, Adam sau Sulea-Spataru’ poate sa se revolte cu succes impotriva Creatorului, atunci e de bun-simt ca Creatorul NU este Creator si Atoate-Stiutor si Stapanitor, intr-un cuvant NU este Dumnezeu!
De ce scriu asta?
Pai cat de imbecil sa fii incat sa creezi ceva ce te va fute?
Ori Mnezio e masochist ori oltean? Si, ca sa aibe de lucru, sa n-o ia la laba de plictiseala, se dezbraca de tzoale si le pazeste?
NU exista PACAT, fiindca totul este dat si hotarat de Dumnezeu. Daca El este Dumnezeu. Ideea de pacat, pedeapsa, Satan- ingerul razvratit etc e o cacanareala tipic umana, ca si aia cu Mnezio tip baba de la 6, care sta sa-mi contabilizeze prietenii, betiile, curvasarelile, vorbele proaste…
Vorba lui Arhi, ori suntem Mnezio, ori nu! :mrgreen:
Asa ca de ce n-ar fi si o evanghelie a lui Satan, pe care barbosii Sinoadelor au hotarat ca nu cadreaza cu ce au ei NEVOIE sa scrie in Biblie?!?
Bre, mor cand vad Biblia vazuta ca pe ceva scris de insusi Mnezio, cand ea e o facatura umana, si nici macar originalul ci traducerea transcrierii traducerii transcrierii unor scrieri omenesti selectate la sinoade…


Tag-uri Technorati: , , , , , ,Comentarii

Nu exista pacat da exista actiune si reactiune.

Daca dai un pumn in zid, o sa te doara.

Daca dai in cap la cineva, o sa te doara, mai devreme sau mai tarziu
de Smile in data de 2010-12-06 13:52
Depinde la cine. E si un banc pe tema asta:

La inceputul secolului XX se duce Bula la ghicitoare. Aceasta ii spune:

- Mda... Din cauza ta vor muri multzi oameni shi altzi vor ramane fara casa...

Pleaca Bula dezamagit, cand in drum spre casa vede un copil pe shinele de tramvai. Sare Bula, repede, il salveaza.

-Cum te cheama, puisor? a intrebat Bula.

-...Adolf...Adolf Hitler.
de tizul in data de 2010-12-06 15:48
Sa zicem ca esti un parinte. Nu intrii niciodata inh conflict cu copilul tau?
de articole copii in data de 2010-12-06 16:47
Există fapte (faţă de semenii noştri şi faţă de alte entităti) care sunt considerate greşeli în baza unor dovezi empirice şi există aşa zisele “păcate” care constau în neconcordanţe în raport cu dogmele/doctrinele religiei X sau ale religiei Y. Dacă în ceea ce priveşte greşelile obiective(cu bază empirică) trebuie să ne simţim cupabili să ne cerem scuze şi să îndreptăm pe cât posibil efectele lor , pentru aşa zisele păcate nimeni nu trebuiie să se somtă cupabil. Este o culpă artificială/fără bază empirică şi duce la blocarea minţii şi la tulburări afective.
de Motanul biped in data de 2010-12-06 17:20
Cateodata e bine sa nu te mai agiti... Are cine sa ii judece...
de roxana in data de 2010-12-06 18:21
@Motanul biped- corect!
@articole copii- depinde ce intelegi prin conflict. In general nu, fiindca doresc de la ei doar sa fie fericiti, nu am ganduri de marire pe seama lor. Si nu pedepsesc decat minciuna si rautatea.
de tizul in data de 2010-12-06 18:59


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare