Abureli on-line Cum sunt un tip care trebuie sa se exprime, oricum si oricand, numai s-o comita, mare bucurie cu netul si blogul...pot povesti despre mine si bolunzii din jurul meu.

Pana unde merge libertatea?
     media: 4.14 din 7 voturi

Scriam ieri despre dezvaluirile lui Julian Assange si al lui Wikileaks.
Azi citesc ca WikiLeaks a publicat azi-noapte lista secreta a obiectivelor- cheie pentru SUA, numeroase ţări, fără SUA, lista in care sunt insirate submarine de telecomunicaţii, porturi, baraje, oleoducte şi gazoducte, mine şi întreprinderi care fabrică în special produse farmaceutice importante pentru sănătatea publică.

Apai, nu stiu cine l-a indemnat pe dobitoc la gestul asta, dar cred ca s-a lins pe bot de simpatia publica. Una-i sa publici convorbiri sau dovezi ca soldatii americani fac, cu buna-stiinta, victime civile, alta sa pui pe tava teroristilor informatii secretizate despre obiective de importanta strategica. Stiu, organizatiile teroriste au sistemul lor informational care este de exceptie, dar asta nu este o scuza ca sa le pui informatii pe tava, cu scuza ca tu informezi opinia publica. Nu cred ca intereseaza pe cineva obiectivele strategice din Tanganika sau Franta.
Cred ca acum va putea fi sacrificat fara mari opuneri din partea societatii civile.
Si cum mintea mea sare dintr-una intr-alta, povestea asta ma duce cu gandul la Manifestatia din Bucuresti 21 decembrie 1989 si la faptul ca nimeni nu a publicat informatia care ma intereseaza pe mine: Cum se numesc cei care l-au sfatuit pe Ceausescu s-o organizeze.
La fel cum acum sunt curios a cui a fost ideea sinuciderii lui Julian Assange , caci in asta se transforma publicarea ultimilor informatii. Parerea mea!

Tag-uri Technorati: , , , ,Comentarii

Fac ei altul...
de tizul in data de 2010-12-08 19:24
Cred ca s-a dezvaluit numai ce s-a vrut!
de Oana Roman in data de 2010-12-22 11:54
Desi parca era nevoie de asa ceva, ca prea se incred americanii in ei, pana la urma a fost doar o furtuna in olita.
de Gicu in data de 2011-01-08 11:29


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare