Abureli on-line Cum sunt un tip care trebuie sa se exprime, oricum si oricand, numai s-o comita, mare bucurie cu netul si blogul...pot povesti despre mine si bolunzii din jurul meu.

Chioru' si sirianu'
     media: 5.00 din 2 voturi

Saptamana trecuta, fix cand eram io ocupat cu facutu' de bani, deci nexam timp de aberat aberatii, vaz/ auz la stiri vrajeli despre cum il primim pachet pe Hayssam, teroristu' de mucava, tip extradare siriana.
Inca inainte de a anunta presa ca, vezi duamne, presu' sirianu' n-a vrut sa-l expedieze in Romanika, ma radeam in sinea mea, banuind-sigur ca pula extradare.
Pe vremea cand tara suferea telenovelic despre cat de rapiti estem romanii cei ziaristi, imi suisem in cap prietenii internetici sustinand (cu argumente!) ca io nu pui botu' la asa o facatura Basesciano-Sereista.
Acu' ma gandeam in sinea mea proprie si personala: "Cum pana corbului sa vrea papusaru' cel mariner sa-l aduca in tara pe cel ce ar lamuri circul de atunci?!?" Nu ca treaba n-ar fi lamurita, daca citesti presa straineza a lui martie 2005, unde serviciile secrete, via presa serioasa ne luau in bascalie, unde ziarista frantuzoaica Florence Aubenas, rapita pe bune, declara ca aia- rapirea romanilor, a fost o facatura ordinara...
Asa ca, probabil, discutia Basescu- Bashar a fost putin altfel decat se vrea crede: "Mosule, daca ala scapa viu de la tine si vine in tara, pula armament romanesc catre voi!" Parerea mea!

Tag-uri Technorati: , , , , , , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare