Abureli on-line Cum sunt un tip care trebuie sa se exprime, oricum si oricand, numai s-o comita, mare bucurie cu netul si blogul...pot povesti despre mine si bolunzii din jurul meu.

Comunism cu fata inumana
     media: 0.00 din 0 voturi

Ce sistem economic practica socializarea pierderilor companiilor?
Comunismul!
Ce sistem economic se sterge la cur cu principiile de baza a capitalismului?
Comunismul!
Cum se numeste atunci practica economica a Statele Unite si a tarilor occidentale, in incercarea de salvarea bancilor, pe carca populatiei?
Comunism!
Fapt: O banca privata a dat faliment. Niste multe banci private dau coltul. Este just ca o tara sa plateasca pentru o companie privata?
DA, intr-un comunism pervers!
Cel mai jegos tip de comunism evar: cat banca e pe profit, profitul se imparte intre actionari, cu prime babane pentru angajati. Cand da faliment, statul ia de la pulimea ce n-a participat la impartirea cascavalului abundentei, ba din contra, a platit dobanzi la imprumuturi, deci statul ia de la pulime si da la talharii din sistemul bancar .
Privatizam profitul, nationalizam pierderile!
Sunt curios, cat trebuie pulimii internationale sa urmeze exemplul Islandei si sa le zica: MUIE bine ce faceti, noi nu mai platim furaciunile si prostia altora!
Bravo Islandei!

Tag-uri Technorati: , , , , , , , , ,Comentarii

Corect articolul! Un fel de acoperire cu jar a turtei proprii!
La noi cum a fost cu Bancorexu'? Au facut furaciuni altii dar plateste onor pulimea, intru prosperitatea si linistea furaciosilor! Noi le-am luat-o cu mult inainte americanilor!!!
de Nea Costache in data de 2010-03-09 08:28
Lista megatzepelor girate de maria-sa Isarescul, prin intermediu' BNR, este muuult mai lunga- enumar doar cateva- BancoRex, Bankcoop, Religiilor, Albina, Dacia-Felix, Turco-Romana, aia de Scont, Credit Bank ..., un total de mai mult de 7 miliarde de coco!
de tizul in data de 2010-03-09 11:51
TUTEA a zis, (citez cateva din afirmatiile lui:

"Comunistul ştie că e animal, ştie că e raţional şi ştie că e absolut muritor. Dar în felul ăsta, cu toată raţionalitatea lui, între el şi dihor nu enici o deosebire.
Comunismul, unde a triumfat, te beleşte sistematic.
Rusia a demonstrat – tehnic, practic şi teoretic – nulitatea comunismului.
Stalinismul e definiţia comunismului. Unde nu e stalinism, după trei luni cad de la putere, că nu sînt în stare să dea nici… apă. Nu se poate impune comunismul decît cu bîta, cu parul!
Nu se poate face economie în comunism şi de către comunişti. Ăştia nu sînt în stare să conducă nici o comună rurală. Încurcă apele, înfundă fîntînile…
Comunismul este un cancer social. Unde se instalează, rămîne pustiu."
de adi in data de 2010-03-10 13:31
revin cu TUTEA, (caci nu am dat copy-paste pe ce am dorit):

"Comunismul e cea mai mare aflare-în-treabă din istoria omenirii.
Comuniştii au vrut să ne facă fericiţi cu forţa:bă, să fiţi fericiţi, că vă ia mama dracului! Adică să mănînci bine, să bei bine, să dormi bine şi la loc comanda!
Ca să constaţi că e incapabil comunismul de guvernare, nu trebuie să ai doctoratul în ştiinţe sociale. Orice bou vede că nu e bun. El vede că mă-sa rabdă, nevasta rabdă, copiii rabdă… vede tot şi totul pute.
A te poune comunismului înseamnă a apăra puritatea Codului Penal. Comuniştii nu trebuie trataţi ca infractori de drept comun. Ca hoţii de buzunare, ca tîlharii, ca violatorii de dame…
Comunismul e imanentism absolut: el mută complet omul în lumea asta. Comunismul înseamnă negaţia omului total, că omul total aparţine la cele două lumi:lumea trecătoare şi lumea veşnică. Or, comunismul ancorează în dimensiunea lumii trecătoare şi în felul ăsta nu e uman. Pentru că dacă îi spui unui om normal: mă, eşti un animal raţional muritor şi după tine rămîn doar viermi şi minerale – îţi dă cu bîta în cap!
De altfel, Douglas, ministrul de externe al Americii, a dat o definiţie a comunismului: există în dreptul penal crime continue şi crime continuate; comunismul e o crimă continuă.
Comuniştii sînt atît de tereştri, că eu nu i-aş lăsa nici săse urce în avion, şi între Bucureşti şi Moscova i-aş pune să meargă pe jos, umplînd desagii cu mîncare din loc în loc…
Comunistul ştie că e animal, ştie că e raţional şi ştie că e absolut muritor. Dar în felul ăsta, cu toată raţionalitatea lui, între el şi dihor nu enici o deosebire.
Comunismul, unde a triumfat, te beleşte sistematic.
Rusia a demonstrat – tehnic, practic şi teoretic – nulitatea comunismului.
Stalinismul e definiţia comunismului. Unde nu e stalinism, după trei luni cad de la putere, că nu sînt în stare să dea nici… apă. Nu se poate impune comunismul decît cu bîta, cu parul!
Nu se poate face economie în comunism şi de către comunişti. Ăştia nu sînt în stare să conducă nici o comună rurală. Încurcă apele, înfundă fîntînile…
Comunismul este un cancer social. Unde se instalează, rămîne pustiu.
Atît extrema stîngă, cît şi extrema dreaptă sînt falimentare. Comunismul, de pildă:premisa lui majoră e egalitatea reală, absolută a oamenilor. În nici unul din regnurile cunoscute nu există egalitate – nici în regnul mineral, că aurul nu e egal cu cărbunele, nici în regnul vegetal, că plantele nu sînt egale, şi nici în regnul animal, că pisica nu e egală cu leul, cel puţin ca forţă. Şi nici în specia om nu funcţionează, cu atît mai mult, principiul egalităţii. E damnat esenţial comunismul prin premisa lui majoră: egalitatea reală a oamenilor, care este o utopie. Şi încă… da, vorba lui Berdiaev, cusurul utopiilor nu stă în construcţia lor, ci în faptul că toate sînt realizabile. E un paradox, însă este adevărat că paradoxul este limita pînă la care poate merge inteligenţa umană, dincolo de care apare nimicul.
Comuniştii sînt văcari: consideră oamenii ca văcarii cirezile.
Cum poţi gîndi egalitatea absolută – că aşa trebuie s-o gîndeşti ca să fii comunist – cînd nici nu ieşi bine în stradă şi te-ntîlneşti cu ea, cu inegalitatea?
Şi la comunişti sînt stăpîni şi slugi, dar ei sînt ipocriţi, pentru că ştiu că iegalitatea oamenilor nu poate exista nicăieri; sînt perfect escroci, tocmai pentru că afirmă că esenţa comunismului este egalitatea reală a oamenilor. Premisa egalităţii absolute e nulă, iar socialiştii adaugă puţin sifon în vinul ăsta. "
de adi in data de 2010-03-10 13:33
Bine scris, numai ca am o problema cu mosh Tutea- paiul din ochiu' dusmanului vs. barna din ochiu' pr'etenilor. Mai pe scurt, simpatia lui pentru nationalismu'-crestinoid de tip legionar.
de tizul in data de 2010-03-10 18:57


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare