Abureli on-line Cum sunt un tip care trebuie sa se exprime, oricum si oricand, numai s-o comita, mare bucurie cu netul si blogul...pot povesti despre mine si bolunzii din jurul meu.

Apocalipsa 2012- se duce dreacu' a treia dimensiune si noi cu ea! :-)))
     media: 4.60 din 20 voturi

Acu' ceva timp mi-a venit pe e-mail un spam apocaliptic, pe care am tot zis ca ma apuc sa-l comentez:2012 - profetia este reala sau falsa? Dupa cartea Istoria Secreta a Omenirii - vol II, aparuta in mai 2006, de Eugen Delcea. Sursa: Newsletterul editurii ForYou.
Ia sa vedem ce vrea el, nea Genu?!?@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

"Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate. O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparatie, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile. Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012! Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens. Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi. - Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp. - Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997. - Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace. - Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase. - Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata. - Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare. - Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa.
Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica.

Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita. Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. “Animal cu (oaresce) ratiune”, fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri. Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.

Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie.
O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii. Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre “baiatii buni si baietii rai” - dupa gandirea simplista americana.

Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui… atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori. Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei. Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul… periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru “Discovery” TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval. O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, “pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua”. Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate. 2012 pe Terra Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!

Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla). Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba “bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt… doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi. Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica,

in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune!
Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi… 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel “Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita. Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma: - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice; - vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu; - banii vor disparea ca necesitate; - vom intra in Dimensiunea a 5-a; - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent. In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica): - migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii; - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice; - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata; - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului. In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “inaltare”, “ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri. “Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place: - intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede; - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent; - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul; - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii; - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor. Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa. Articole preluate din cartea pe care o recomand cu o deosebita placere Istoria Secreta a Omenirii - vol II, aparuta in mai 2006 de Eugen Delcea Pentru comenzi apelati la: Ed. Obiectiv Craiova "Magia e o deplasare naturala si armonioasa a energiilor pentru a crea o schimbare necesara."%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Apocalipsa 2012 vine!

Zglobii de toate genurile s-au apucat de scris urmand calea deschisa-n Romanika, prin anii '90 de Pavel Curutz (a facut nea Paval la vremea aia ceva banutzi pe seama prostiei umane)
Eugen Delcea, este unu' din cei cuprinsi de isteria ritmica (o data la cativa ani se lanseaza cate-o teorie apocaliptica pentru imbeciloizii fani de paranormal), acum proiectata in anul de gratie-gratioasa 2012.
Mesaje telepatice si profetii ireale le traverseaza sinapsele, fara urma de logica si bun-simtz.
Pline forumurile de citate si teorii preluate din " Istoria Secreta a Omenirii - vol II” (nu ca ea n-ar fi preluata din alte parti!- ne-ajuta tot pretenu' gugal; dati cautare cu 2012 si enigma, sa vedeti minunatii!); hai sa le luam pe rand:Prima- Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.

Nu exista nici un Alexei Dimitrov, astronom sau cercetator rus. Daca-l intrebati pe mosh-gugal, exista un sportiv cu acest nume si 2 studenti romani , fara nici-o legatura cu subiectu' (si predicatu').
A dooa- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).

Mars Observer was a NASA mission to study the surface, atmosphere, interior and magnetic field of Mars from Martian orbit.
The mission was designed to operate for one full Martian year (687 Earth days) to permit observations of the planet through its four seasons.
Cautam pe net si dam de webul satelitului de explorare Mars Observer (ce statie orbitala viseaza nea Genu?) si aflam ca atmosfera lui Marte este cum o stim, extrem de rarefiata/subtire si ca n-are ce cauta, ea-atmosfera la 300 km, altitudinea la care se afla satelitii artificiali.

Tertzo- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.

Atmosfera Terrei nu mai este de multicel in schimbare, nici vorba de noi gaze, clima cu meteorologia ei sunt dintotdeauna in schimbare, cu si fara existenta omului.
Activitatea vulcanica nu a crescut de 5 ori, doar numarul de cutremure detectate / detectabile (a dreacu' tehnica, avanseaza bat-o vina, seismografele ie mai multe si mai culte).
Numarul cutremurelor devastatoare e asa cum il stim, normal, nici vorba sa se dubleze.A patra- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.

Orice observator de bun-simtz de pe glob poate sa constate ca, in functie de densitatea paturilor atmosferice si compozitia acestora, la trecerea luminii, intensitatea luminosa a ORICARUI CORP CERESC, NU DOAR A LUI VENUS, variaza (vezi efectul de lentila).


A cincea- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata. Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare. Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

Bla-bla-blauri cu termeni stintifici, aberatii marca Genu!
Weburi cu treaba de pe planetele sistemului solar:

http://www.infoastronomy.com/sistemsolar.html

http://www.astronomia.go.ro/sistemul_solar.html

http://www.astrotm.home.ro/Cele%20noua%20planete/Index.htm
A sasea (abia suntem pe la jumate!)- Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa.

Academia e la Moscova si nu in Siberia, nu studiaza energiile inexistente in spatiul si timpul perceput de noi, nu cerceteaza radiatiile din lumi paralele; centura fotonica este un fel de voodu' la care pun botu' fraierii.
(ia dati cautare pe gugal cu "centura fotonica" sa vedeti peste ce web-uri nebune dati!)

Sapte (mici cu paine)- Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!)

Soarele NU “preia” energie iar spiralele Caii Lactee n-au treaba cu cele ale dacilor (sunt un magar, ar trebui sa recunosc ca daca n-ar fi fost ei, Dacii lui Curutz si I.C.Dragan- Dzeu sa-l odihneasca!- Calea Lactee n-ar mai fi avut spirale!!!).


Opturi- Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.

Galaxia noastra are un diametru de ca. 50.000 ani lumina.
Sistemul nostru solar se afla la marginea unuia dintre bratele spiralei.
Centrul galaxiei se afla la o distanta de noi de 25.000 ani lumina, da' ce, asta e distanta care sa mai conteze cand aberezi cu gratie?
Centura fotonica incercuieste TOTUL, pacat ca nu exista decat in mintile aberantilor!Noua (vieti are pisica)- Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerate Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

A calculat Genu cu abacu' din dotare!

Zece (apoca-lipsa de minte dauneaza grav!) Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.

Si uite-asa se lega ineptiile de fatidicu' 2012. Nu credeti? Veti pieri, scrie la Apocalipsa!Unshpe (m-am plicitisit de cautat aberatzii!)- Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita de Avesta si Biblie si in legatura cu care am fost avertizati de extraterestrii din comandoul Ashtar.

Asta-i partea care-mi place cel mai mult!
Am belit-o! Atz' belit-o!
Io-s clar rau si egoist, deci clientu' ideal de radiatii ucigase care te ucid kilarindu-te cu raze radiose!
Nu credeti?
O sa fiti colegi de reactor cu mine, necredinciosilor care sunteti voi!
Scrie si la Biblie, scrie si la calendarele mayase, pacatosilor!
Vine comandou' de extraterestrii sa ne selecteze naturelu' egoistilor si fara vibratii care nu le aveti fiindca nu le meritati!

Fugiti repede si cumparati CARTEA, mai aveti o sansa sa scapati neiradiati si sa va dati cu ingerasii pe Centura Fotonica!

Care nu vreti sa stricati banii, vizitati siteuri d-astea: http://www.esoterism.ro/ ; au poze frumoase, am furat si io cateva! :-)))

Nu va bucurati, n-ati scapat de teoriile in juru' lui 2012; mai am cel putin 2 e-mailuri profetice. :-))))Urmeaza elucubratii despre planetele Tiamat si Eris/Nibiru!

Tag-uri Technorati: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Comentarii

1.Pentru a publica aceste pasaje trebuia avut acordul Editurii OBIECTIV.Il aveti? NU !
2.Mayasii au oprit calendarul pe 21.12.2012. Intamplator,atunci va avea loc alinierea Soarelui cu centrul Galaxiei.Coincidenta asta nu va excita neuronii deloc? Vorbim de o previziune de milenii iar NASA n-a aflat inca ce stiu rusii: Jupiter poate exploda in 20 ani !Stire din ZIUA,injurati-i pe ei...
3.Orice om poate gresi,mai important e semnalul.In loc de o discutie serioasa,gasesc o "argumentatie "de desfiintare,de genul "nu cred,nu se exista!"...
4.Nu am urmarit senzationalul,nici acum,nici cand am demonstrat ca civilizatia umana a parut in HAR-DEAL (Casa/Gradina Domnului-in limba dacilor)-Cetatea Muntilor,unde se gasea adapostul fata de ghetari (3 km inaltime)si sarea,fara de care nu poate exista viata umana.Nici macar atunci cand am aratat cum a fost transformata Terra in planeta locuibila (vezi SECRETELE TERREI-vol.IV)sau cand am publicat Dacia Preistorica s.a.
Informatiile publicate de Editura OBIECTIV poate sunt senzationale dar nu senzationaliste.Daca le-ati sti v-ati convinge.De ex. ,in ST vol.V vedeti previziunea,ca data, a atentatului de la Madrid...
Scuze,ignoranta si suficienta nu sunt argumente.Poate nu intamplator,Oculta a stabilit de mult sa-si instaleze Guvernul Mondial in 2010.Sedeti si ganditi la revolutiile din sec.XX:1917,1956,1968,1989.Adunati-le cifrele si veti gasi 3x6,7,8,9.Plus 2010=3x10...
Sunt corelatii pe care le-am gasit in premiera mondiala.Va suna urat dar e o realitate care...chiar suna urat!
De ce v-ati oprit la un singut pasaj dintr-o carte si nu luati la purecat toate cartile Editurii OBIECTIV,sa va intretineti site-ul pana dupa 2012 ?
de Eugen DELCEA in data de 2008-09-06 12:13
Odata ce doar asta am primit ca SPAM, doar asta comentez; am dreptul sa-mi dau cu parerea.
Intrebare:
Daca noi, astia scepticii avem dreptate, iesiti la ora de maxima audienta sa spuneti:

"Suntem niste cretini care, prin cartile lor, au incercat sa prosteasca de cap pulimea, intru-colectarea banutilor lor, dati pe-o chestie buna doar de-aprins focul?"

Sau o sa gasiti noi argumente, cum ca apocalipsa vine de fapt in 2069 (si normal ca mai publicati o carte pentru retarzii ce-au facut scoala-n parc)? :-?
de tizul in data de 2008-09-06 14:28
bla bla :) dak o sa murim io va tzin minte!
de daca elodia na murit moare qa da o sa moara si ve in data de 2008-09-10 15:27
o sa moara si vedetele! |-)
de idu meu este vladyhardyboy in data de 2008-09-10 15:31
:"> Am aflat de blog de la un prieten...care ma cauta...
numele meu este Alciona si sper sa trec cu bine de intalnirea cu Centura Fotonica
de Alciona in data de 2008-11-21 02:06
:)>-
de tizul in data de 2008-11-21 02:58
In articolul asta se spune ca Soarele a intrat deja in plin.De asemenea dak mi-am dat eu seama bine aceste benzi de fotoni sunt plasate pe verticala(pe cand orbita soarelui este pe orizontala cu o mica inclinare).Concluzia: Pamantul face o miscare completa in jurul Soarelui in 365 de zile(un an) asa ca pana acuma trebuia sa intre si Pamantul in ea:)))).A da si altceva....da-ti un search pe google(Centrul caii lactee) si veti vedea ca centrul galaxiei noastre este in constelatia Sagittarius la vreo 30000 ani lumina nu in constelatia pleiadelor.
de logica de clasa a 3-a in data de 2008-11-22 16:56
K.O.-Rect! :)>-
de tizul in data de 2008-11-22 17:20
LOL ti-a raspuns chiar Delcea, si primul.Foarte bun si documentat articolul. Bv .. Am pus deja o trimitere la el...
de Ingerul tau in data de 2008-11-27 19:23
Notiunea timpului nu este ceva intamplator,ori orbita spatiala este cea pe care se va aseza noaua era. Combaterea tutur e o noua titulatura a gandirii, ridica moralul celor nevoiasi si spera la un viitor frumos. Simtitor sau nu ajungem in repaos dorinta celor mari este simtirea adevarata care trebuie eradicata de la nivelul mediumic la cel avansat care este a saptea chacra.
de cucu in data de 2008-12-14 15:18
Pai sa ne-nbracam toti in alb-argintiu-auriu, ca Shashrara sa ne dea energia astrala, pentru a supravetui. :d
de tizul in data de 2008-12-14 17:46
:8-| :o ce tare;fara oameni rai in univers1schimbarea asta trebuia sa se faca mai devreme :)>- ;in orce caz ,trebuie sa fim mai buni daca vrem sa mai supravietuim!!!! ^:)^ #:-s b-) (%)
de costi-bn10000 in data de 2008-12-22 11:28
da da bine le-a zis-o Delcea :))) "Intamplator,atunci va avea loc alinierea Soarelui cu centrul Galaxiei"

Soarele este un punct (la distantele cosmice), centrul Galaxiei este si el un punct, si atunci despre ce "aliniere" mai poate fi vorba ? 2 puncte determina o dreapta, pt o aliniere trebuie cel putin 3 puncte :)

Oamenii astia chiar ca au facut scoala in parc ! Reveniti la geometria de clasa a 6-a domnule Delcea, daca aveti nevoie de ajutor va pot oferi meditatii contra cost desigur, timpul meu costa bani
de Injineru M. in data de 2009-01-11 17:12
Argumente pro si contra NIBIRU se vor gasi totdeauna.Ideea este:in momentul in care gresim(oricare din noi)avem puterea sa recunoastem sau cautam argumente sa explicam gresala.
de viorel in data de 2009-03-17 15:11
Stimatilor, vom trai si vom vedea. Istoria sumerului, vechiul testament , biblia, scrierie anterioare ei nu sunt povesti ca cele de genul HERY Potter, va pricepeti sa invirtiti logica precum purcelul dovleacul, scuze sincere de exepresie dar asa se vede din aceste trancaneli. Sa nu uitati ceva va fi... nu este greu sa vedeti rapiditatea cu care schimba totul nu numai clima si mediu dar chiar si lumea noastra si noi insine dar ne incapatanam sa nu vedem.... Sa aveti o calatorie placuta va doresc.... puneti-va centurile si deschideti bine ochii mintii...
de CUCU in data de 2009-04-09 21:37
Intre a accepta ca (logic!), orice are inceput, are si sfarsit (dar aici vorbim de timpi geologici, adeca de n miliarde ori un kkt de viata de om sau paduche!) si a face pe atoatestiutoru' intr-ale viitorului apocaliptic e dicstanta dintre un creier intreg si viabil & un neuron ametit si stingher! :d
de tizul in data de 2009-04-09 22:00
@ inginer
alinierea ... nu e a soarelui (care are cateva puncte ...daca incerci sa-i vezi dimensiunea:P) ci a intregului sistem solar ..care de obicei circula inafara planului galaxiei
imagineaza-ti ca innoti ba sub apa ba prin aer ...tensiunea superficiala de la suprafata apei este o forta foarte mare - de ce se exclude acest lucru la nivelul galaxiei? ca nu e compus din apa --de acord ... dar in acel plan pot sa actioneze forte suplimentare asupra intregii galaxii ... ca unii o numesc banda fotonica...si si-o imagineaza cinestie cum este alta poveste
de ela in data de 2009-05-13 15:36
1."Vrajitorul sef"al site-ului dovedeste ca nu a citit nimic din cartea pe care o "analizeaza",ci a preluat de la For You.Profesionalism cat incape !
2. Cartea are 188 pag.,referirea la 2012-doar 5-6 pag. dar a innebunit Internet-ul si copistii de ocazie!Care au preluat unul de la altul,fara sa stie despre ce vorbesc...
3. Nicaieri in carte nu exista viziuni apocaliptice,dimpotriva:la pag.163 se arata ca,dupa 2 treceri prin Centura Fotonica,Omenirea a inregistrat ori aparitia lui Cro-Magnon,ori un salt brusc in evolutie(11.000 ien).Atunci,de unde toate aceste acuzatii idioate,preluate de la unul la altul,fara a citi textul original,10,90 lei era prea mult?
4. Cartea are subiecte mult mai importante iar 2012 a fost unul colateral,expediat la sfarsit,pe cateva pagini.Amator de senzational nu am fost eu,ci aceia care l-au cautat fara sa stie despre ce e vorba...
5. Intr-o emisiune la Oreste(B1TV),din iunie 2009,generalul Emil Streinu a confirmat tot ceea ce combateti aici.Oricum,mai in tema decat unii care isi dau cu parerea si ma combat fara ca macar sa scrie bine romaneste...
6."Vrajitorul-moderator"vine cu argumente de pe site-uri NASA.Inseamna ca ,din manipulator,a devenit manipulant...La sfarsitul aceleiasi carti sunt poze care demonstreaza cum a manipulat sau ascuns NASA informatii despre Luna si Marte.
7. Unii incearca sa-si dea cu parerea,fara sa stie nimic dar "demoland"pe oricine stie mai mult ca el.Este orgoliul ignorantului ! Sa ma scuze cei care au postat cu buna credinta si nu cu rautatea celui depasit de situatie.
8. Desi din 10.04.09,cei de la RDS fac tot posibilul ca site-ul www.edituraobiectiv.ro sa nu mai mearga,cei interesati pot intra pe Cuprinsul cartii si sa vada ce alte subiecte mult mai importante sunt acolo.
9. Mentionarea lui Ioan Farcas si Ilie Ghetu pe lista de "abureli"e o magarie:acesti oameni din Galati au emis o teorie extrem de viabila si de neinteles pentru superficiali,pentru care o echipa a "Discovery Channel"s-a deplasat la ei.Cine a innebunit?Cei de la Discovery in nici un caz!
10. Toata explicitarea "stiintifica"a "vrajitorului-moderator"este o imensa manipulare,inclusiv pentru faptul ca nu are legatura cu cele aparute efectiv in cartea "Istoria secreta a Omenirii "-vol.II.Pentrun a va convinge,il provoc (si ii permit) sa publice integral (fara nici o litera schimbata) paginile 163-169 din cartea la care se refera fara s-o cunoasca...
de Eugen DELCEA in data de 2009-06-27 07:01
Asa se-ntampla cand orice lacatush se crede Ainshtain.

Despre partea tehnica a "Apocalipsei dupa Genu" mi-am scris parerea; acuma sa mai ai si pretentia sa ceri publicarea maculaturii pentru retarzi in cautare de o noo religie mai cul, pe munca mea, nu crezi ca e cam mult, o data ce eu am comentat spamul primit de la voi?

Fara suparare, geal Emil Streinu este un fel de copie palida a lui Pavel Curutz, facand parte din panoplia de dependenti de rudotel adunata de Oreste in emisiunea lui pentru copii fani Heripoter.

Aaaaa!!!!

Tare aia cu RDS-hul care ne saboteaza pe noi genialii, ca sa n-afle pulimea sicretele absconse!

PS- pe Discovery vezi si cataleptici ce au viziuni apocaliptice cu insecte gigant ce-i violeaza; apropo, cand a fost faimoasa emisiune in care ati fost voi prezenti, ca io-s mare devorator de programe d-astea si nu v-am vazut, iar voi nu precizati data/ora?
de tizul in data de 2009-06-27 10:46
cautam pe net despre nibiru, auzind de la un prieten si am dat de articolul asta ... chiar m-a amuzat
bravo tizul
de Crazy in data de 2009-07-27 02:45
Mercic dar nu-i doar meritul meu; am citit mult inainte de a scrie, enervat de spamurile repetate, am preluat multe idei, mi-au venit altele...
de tizul in data de 2009-07-27 10:25
Dupa tot ce am citit aici am doar un singur lucru de spus. Parerea mea este ca omul nu e nimic mai mult decat o insecta nesemnificativa in univers , dati prea multa importanta rasei umane si va stresati degeaba pentru un univers care probabil nici nu realizeaza ca existam.

Traim si vedem , eu unul nu am nici un dubiu cand vine apocalipsa ... o sa vina in momentul in care un dobitoc va apasa cateva butoane si niste rachete intercontinentale vor lovi in plin orasele mari.

Cat despre restul teoriilor cu evolutie sau distrugere sincer am aproape 100 de carti SF citite la activ de la Asimov la Franck Herbert etc.( sunt un mare fan SF/Ocult ) si in nici un caz acest domn cu cartea lui "faimoasa" nu se gaseste printre ele, mi-a picat odata in mana dar am aruncat-o dupa primele pagini nu e mai mult decat un SF/Teoria Conspiratiei/Putina elodie :)), hai sa fim seriosi si sa revenim la ale noastre sunt chestii mult mai interesante aici pe terra !!! ... acest subiect mi-a starnit interesul in momentul in care un prieten ( cu mult prea mult timp la dispozitie ) a inceput sa expuna febril cateva argumente care sincer mi se pareau ..exagerate si pentru mine foarte greu de inghitit dar se pare ca destul de usor pentru el. In concluzie fiecare gandeste cum vrea , unii cred altii ( ca mine ) nu prea dar pana la urma traim si vedem , in anul 1000 religia catolica a castigat MULT !!! teren cu astfel de teorii , oamenii credeau ca vine apocalipsa si se strangeau la biserica sa ii mantuiasca ceea ce a dus la inceputul unei ere de dominatie religioasa in europa . De cand am intrat in anul 2000 eu unul am mai auzit 2-3 teorii dinastea care nu s-au adeverit deci imi pastrez parerea dar cine vrea sa creada eu le zic doar atat : CREDETI FRATILOR !!! fiti mai buni, mai generosi, mai toleranti si mai ..... docili , fiti in alte cuvinte si mai dornici sa inghititi acel "kkt" pe care oamenii de deasupra voastra in erarhia asta sociala sunt mai mult decat dornici sa va bage pe gat ( cu lopata ) si nu !!! nu e vorba de masoni sau NSA sau CIA sau ...ce va mai trece prin cap. E vorba de probabil seful vostru si orice alt om cu destul bun simt sa isi bage mintile in cap sa isi vada de treaba , sa exploateze la maxim pe astia cu mintea in stele ... spor la treaba :)>-
de RdRaven in data de 2009-08-01 10:42
salut,ma numesc vlad si sunt oarecum pasionat de chestiile astea, parerea mea e ca nu poti sti exact daca teoriile astea sunt adevarate sau false sau adevarate,desi tind sa cred ca toata treaba e politica pentru a atrage atentia populatiei la nivel mondial cu subiecte 'interesante'pentru ca guvernele sa poata efectua anumite 'miscari'si sa scape neobservati...acum nu stiu sigur ce are lumea cu 2012...la un momentdat incepusem si io sa cred dar parca nu ar fi nici un semn ca in 3 ani vine sfarsitu lumii sau vreo intrare in alta dimensiune ...adica...modificarile astea despre care se vorbeste nu ar putea avea lok dintr-o data ...tind sa cred ca totul e o conspiratie cum a fost si in anul 2000 knd spunea k lumea va intra intr-un collaps si se va sfarsi totul...
de vlad in data de 2009-08-08 22:18
Nu este nici-o conspiratie...in cand in cand, unii abereaza, altii cred... :-"
de tizul in data de 2009-08-09 02:53
evident fiecare are dreptul l-a o parere,nu conteaza argumentatia, ci adevarul iar acesta nu este al nostru, este al creatorului.Cei fara Dumnezeu au fost ,sunt si vor fi, aceasta este divesitatea .A nu cunoaste este scuzabil si omeneste, dar a combate fara a pune nimic in loc........ aici sunt carente ,lipsa de informatie . Nu vreau s-a intru in polemica cu nimeni , dar m-a doare s-a vad cit de usor pot fi manipulati si uni si alti. De altfel sunt incredintat ca absolut toti ne vom primi partea ce ni se cuvine fiecaruia . Intotdeauna vor exista carcotasi si ii rog pe cei ce nu au inteles s-a lase la o parte amorul propiu[ numai rau ne face] si s-a ceara lamuriri de la ce ce au inteles . Intr-un tarziu si cei din urma vor trebui s-a inteleaga, planul lui Dumnezeu se va inplini.
de RADU GHEORGHE in data de 2009-08-17 19:47
Cred in Dumnezeu, dar nu poci sa-mi inchipui care-ar fi planu' Lui apropo de romani, cand i-a adus pe comunisti/a killarit floarea intelectualitatii si preotimii patriote si a predat biserica ortodoxa pe mana securistilor, lasandu-i s-o conduca si dupe revolutiune, cand a permis ca totul sa fie distrus sau vandut, cand a permis ca majoritatea mirenilor sa devina sclavii bancilor, cand permite celor ce au transformat biserica ortodoxa intr-un bijnitz profitabil, cu mercurial fix- botez, nunta, inmormantare,...- sa ne rada-n nas, dandu-se sfintii neamului, cand... Sincer, nu prea pare sa aibe un plan... :-?
de tizul in data de 2009-08-17 20:00
E incredibil cum imi dau seama pe zi ce trece ca oamenii religiosi sunt atat de prosti.Ma intreb unde ar fi ajuns societatea noastra dc nu exista ciuma asta de religie.De ce spun ca religiosii sunt prosti? Pai uite sa-l luam pe simplutul domn Radu Gheorghe care scrie cu atata seriozitate intr-o recurenta de dezacorduri gramaticale: "l-a o parere" ("la" e prepozitie si nu se desparte);"m-a doare" ("ma" e pronume, ca semn gramatical al diatezei reflexive);"s-a vad","s-a lase","s-a ceara","s-a inteleaga" ("sa" este conjunctie care formeaza modul conjunctiv al verbului).
Nu ma intelegeti gresit, sunt familiara cu greselile de ortografie de pe internet, pe care le faci vrand sa scri repede. Inteleg si greselile pe care le face tizul, care sunt asumate, haioase si puse ca sa sublinieze o societate de cacat. Oricum el poceste cuvinte, dar gramatical vorbeste romaneste. Pe mine ma enerveaza astia care vorbesc limba lu Dumnezeu si acolo, cum ne spune frumoasa noastra religie "Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor";Si omul e serios nu gluma, chiar usor meditativ. Probabil a verificat de mai multe ori textul, inainte sa-l posteze. Du-te nene, invata gramatica (ca poate tre sa educi un copil, si vai de viitorul lumii asteia) si nu mai scrie pe site-uri de oameni intelctuali. Du-te pe ale tale cu ingerashi, si centuri fotonice si savanti inventati. Apropo tizule,am dat de site-ul tau, incercand sa fac acelasi lucru ca si tine, sa vad cine-i rusul ala destept. Wikipedia asta saraca, tare prost informata, n-a auzit de el.A si pentru nenea Delcea, cu argumentele lui cu maiasii, toanta asta de wikipedia, zice ca pozitia arheologilor care studiaza civilizatia maiasilor este ca nu exista nici o dovada care sa sustina ca acestia considerau data de 21 decembrie 2012 sfarsitul lumii, ci pur si simplu incheierea unui ciclu.La fel cum a fost unul inainte, stiau ca urmeaza si unul dupa."For example, Sandra Noble, executive director of the Mesoamerican research organization FAMSI, notes that "[f]or the ancient Maya, it was a huge celebration to make it to the end of a whole cycle". However, she considers the portrayal of December 2012 as a doomsday or cosmic-shift event to be "a complete fabrication and a chance for a lot of people to cash in." Parerea acestora este sustinuta si de E. Wyllys Andrews, director la Universitatea Tulane:”Va fi un alt ciclu. Stim cu siguranta ca civilizatia maya stia ca mai fusese un astfel de ciclu inainte, ceea ce implica si faptul ca stiau ca va urma un altul.”
Da sa nu-i ascultam pe cei care au studiat toata viata acest lucru. Stie nea' Gogu mai bine. Si pentru cei care nu considera ca au destule griji cu 2012 mai sunt cateva:8 septembrie 2040 – Aliniere planetara, despre care se crede ca va avea efecte nefaste asupra Pamantului, provocand, in mod special, cutremure foarte puternice
2076 – sfarsitul calendarului musulman
2240 – sfarsitul calendarului evreiesc
de theoposer in data de 2009-09-04 16:32
:)>- Ai uitat 6. 9. 6969, data la care am de gand sa ma sinucid! :d
de tizul in data de 2009-09-08 09:24
:-? :o 8-| :(( :-w [-x :-t ~X(
de mirela potre in data de 2009-09-12 14:01
Mai Nea Caisa -tizule- tu nu vezi ca nu ai argument?
Contrazici ca sa ne arati noua ca ai aflat si tu de toate astea..si bajbai dezorientat.
Se cheama ca esti facut ,,gramada''.
Mai, fraier stricat'' !!
Dispretuiesti pe cei care cred intr un D-zeu?
Asta ai venit sa ne zici? eh. na!
Exista si oameni care dispretuiesc faptul ca tu esti ateu ''rational''.
D-zeu ti a dat creier, nu ma ta. De cand are ma ta capacitatea de a reproduce un suflet sa se nasca? Nu cumva, ea avea doar o activitate hormonala?

Afla deci, ca ma dai pe spate cu ''rationalul'' tau` . Ca tine a vazut Romania, ca acest Eugen Delcea mai rar!
Deci, care i mai tare?

Somn dulce!Nu cred ca are cineva nevoie de vaicarelile trezirii tale.
de diad32 in data de 2009-09-13 17:39
Cam agresiv ataci un om fara argumente ;) ; din experienta stiu ca asa se exprimeaza cei ce nu pot combate cele sustinute de cel pe care-l ataca.
De unde ai tras tu concluzia ca sunt ateu?
Chiar cred in Creator, dar nu accept formele de manipulare a pulimii, cladite pe seama Lui, numite pompos "religie"

Cam fara cap si coada ideile tale, sfatul meu ar fi sa rogi pe cineva cu creier- de la Dumnezeu- sa-ti aduca postarile la o forma iteligibila, chiar daca tu crezi ca ma-ta are doar activitate hormonala, cum incerci tu aici sa ne convingi:

"D-zeu ti a dat creier, nu ma ta. De cand are ma ta capacitatea de a reproduce un suflet sa se nasca? Nu cumva, ea avea doar o activitate hormonala?"
de tizul in data de 2009-09-13 18:01
oamenilor sunteti nebuni eu va zic uitative si voi la centura fotonica in care a intrat soarele in 1998 si nu ami pierdeti vremea ca intra pamantul in 2012 in centura fotonica ca si soarele ei bne e adevarat ca acolo scrie ca oameni egoisti si care gandesc negativ vor murii dar nu va fi sfarsitul lumii ce to sfarsitul lumi in colo sfarsitul lumii in colo in vine sa tip cand vad asemenea lucruri parca ar fi toata lumea copil. :-??
de ioana in data de 2009-10-06 18:36
Ioana, necrdincioas-o care esti, cum pui tu la indoiala prevestelile la asa somitati 9care si ele ESTE!)?!? :-?
de tizul in data de 2009-10-06 23:36
Da suntetzi tari eu va recomand sa cititzi apocalipsa cam de la capitoluil 13 in colo sunt informatzi detaliate despre ce vorbitzi voi aicea:D
tizul ai facut o treaba buna te felicit da nush e tare faza cu schimbarea corpului si chestea cu aia nesimtzitzi si aia enervantzi :))mam distrat foarte mult citind argumentele voastre suntetzi totzi foarte cuprinshi in tema dar nush eu unul nu mash stresa ptr pamant ca nu o sa mori mai repede de vreme sa stai linistit:P si eu sunt
the (*)
de fineay in data de 2009-11-02 22:23
de tizul in data de 2009-11-19 17:50
religia a facut(si face) mult rau oamenilor.Dar celor care au primit de la creator marturia Lui, si stau in adevarata inchinare (tin marturia lui si iubesc faptele lui) le-a adus fericire.Ce vina are El ca majoritatea oamenilor il aseaza la marginea vietii lor.Cine are in centru existentei lui Sursa vietii, acela va cunoaste viata, pt ca va primi marturia vietii.Cum asa? Iata cum:
-credeti, ca nici un om nu poate fi bun?(inafara de acela in care, Dumnezeu impaca pe om cu creatorul omului )
-daca da,atunci aveti nevoie sa va predati viata aceluia care a demonstrat ca poate.Daca e bun , atunci va vrea binele.Daca nu credeti atunci, cercetatii marturia lui ,daca tot nu credeti atunci este tot ce putea face pentru dumneavoastra.De aici mergeti pe calea proprie.Inevitabil ati si esuat, incat fericirea tine de relatia cu Dumnezeu.
-cine crede in El ,nu considera ca viata lui este ceva ce valoreaza prea mult ca sa o poata "risipi", ci stie ca daruind ceva fara valoare (existenta actuala) iubeste cu adevarat adevaratul dar .Adevaratul dar este pentru oricine nu dispretuieste darul. Nu se primeste ca rasplata,ci este un dar.Unii il primesc ,altii il dispretuiesc si nu intra in bucuria Lui.Ce vina are cel ce face darul? Dar cel care il respinge fara sa-l constientizeze? Astea sunt 2 intrebari la care toti oamenii vor fi chemati sa raspunda.
de florin in data de 2010-01-13 12:52
Inca ceva.Dintre toate bisericile asa zise crestine, doar una cunosc sa vorbeasca la fel cu Iisus(eu sunt inca ortodox). Restul il acuza ca a modificat cel putin una din poruncile vesnice.(adica nu mai tinem sambata ,ca de acum avem duminica).Pai Iisus a trait in ascultare deplina, inseamna ca a tinut pe deplin legea lui D-zeu(desfiintand adaosurile preotilor doar).Apostolul Ioan scrie la anul 92(adica la peste 60 de ani de la inaltarea lui Iisus) ,evanghelia dupa Ioan de unde rezulta clar ca nu se schimbase nimic. Deci,are omul voie sa schimbe legea lui D-zeu?
Daca nu ,atunci sa ascultam doar de D-zeu.Ce am eu de a face cu preotimea care il vinde zilnic pe isus pt 30 de arginti?Pavel a lucrat 30 de ani pt Iisus si nu a cerut 1 leu.Lucra din convingere.Astazi se face cariera,ca si inainte de Iisus.Ce sa daramat ,sa si rezidit.Dar toti sunt crestini curati,care il acuza pe isus ca a facut ceva, ce nici daca vroia nu putea face.Daca o facea , jertfa lui nu mai era primita, caci nu mai era fara vina.Daca o facea dupa inviere, atunci am fi stiut de la Ioan sau ceilalti.Apoi , Iisus ne invata ca omul dupa ce moare asteapta pentru reinviere ziua revenirii sale.Preotii ne zic ca ne moare doar trupul.Atunci ce mare lucru mai este invierea? Pot trai si fara trup.Sunt in rai si imi merge bine.In iad nu este nici un crestin pt ca toti cred in El.De fapt credinta inseamna altceva decat sa spui niste vorbe,si sa te minti ca le crezi ca sa nu ajungi in iad.Iisus spune ca iadul
a fost pregatit pt satan si ai lui ingeri.(vezi Matei 25,41 ) dar care va primi si pe cei necredinciosi. Vor fi desfiintati pe vecie. Procesul probabil ca va fi dureros si fizic, dar incepe dupa revenirea lui Isus. Astazi nu exista(nici iadul nici raiul).Satan si ai lui sunt nevatamati.Si atunci de ce zic preotii ca exista de la Adam si este vesnic? Pt ca ei fac lucrarea satanei de manipulare , amagire si distrugere Omul are toate sansele sa traiasca daca afla adevarul(biblia il spune clar).Daca afla adevarul atunci respecta darul vietii vesnice care sa facut deja omului. Dar omul alege daca primeste sau nu, acum cat are suflare.Pe cine sa credem? Neutri nu putem fi.Alta viata nu va mai fi pt noi (reincarnarea este o poveste , nici macar frumoasa)D-zeu a zis Evei ca daca mananca din pomul oprit ,negresit va muri. Sarpele ia zis ca: hotarat ca nu veti muri.(Vezi geneza cap 3)
Iisus ne invata ca omul poate trai vesnic daca are acces la pomul vietii, care era in Eden si care va fi la indemana celor credinciosi dupa ziua cea de apoi.(Apocalipsa 22versetul14) Satana prin preotii crestini ne invata ca sufletul este nemuritor pentru totdeauna.O minciuna ce tine de la Adam si pana azi.De aici minciunile ca sfintii sunt vii si se roaga pt noi.Si amagirea finala ca Fecioara Maria este vie si se roaga pt noi (apare la Fatima,si alte aparitii, unde entitati malefice se dau drept sfanta fecioara) , asa ca nu va mai inchinati la Hristos ci la maica lui,ca sa mergeti la sigur.I se zice nascatoare de D-zeu.Poate omul sa-l nasca pe D-zeu? Fecioara a nascut un prunc in care sa aratat pe deplin D-zeu prin intrupare. Hristos sa intrupat, dar El era de la inceput. Fratilor doar jertfa lui Hristos poate fi salvarea omului, pt ca el era si D-zeu. Adica D-zeu a platit cu viata lui pentru ca noi sa stim adevarul. Ce putea face mai mult? Multi oameni au murit ca martiri in numele credintei in isus, dar ei nu au fost D-zeu,si nici nu au dus o viata de ascultare totala. Jerfa lor nu ajuta omenirii, dar le ajuta lor.Unul a fost ascultator pe deplin si nu merita sa moara.Dar a ales sa se lase ucis pt ca sa poata apoi in dreptatea lui, sa poata da viata unora care nu meritau sa o primeasca. Adica , daca cine nu trebuia sa moara a fost omorat, atunci este drept ca si cine trebuia sa moara sa fie lasat sa traiasca. Era tot ce se putea face pt noi. Cine crede , acela marturiseste adevarul, si credinta lui este vie si nu poate iubi nelegiuirea, deci va incepe sa lucreze si fapte bune.Cine nu lucreaza faptele dupa legea lui D-zeu acela nu are o credinta vie, iar cine lucreaza faptele nu inseamna ca el este bun, ci doar ca este credincios.In cer nu merg cei buni (ca nu exista oameni buni inca), ci merg cei credinciosi. Asadar inclusiv crestinismul duce oamenii la pieire (inafara de aceia care cred in ce ni sa lasat de D-zeu ,si nu de la oameni). Ceilalti sunt si mai lipsiti de slava.Cine crede ca prin puterea lui se poate face mai bun se insala. D-zeu se uita la oameni prin Isus.Noi toti putem trai pt ca avem un reprezentant care seamana perfect cu D-zeu.Fara Isus cei mai buni oameni de pe pamant sunt la fel de vinovati in ochii lui D-zeu ca si cei mai mari criminali din inchisoare.Toti pacatuiesc.Toti au o ascultare imperfecta .Prin Isus toti pot fi sfinti, caci isus este sfant.Recunoasteti lui D-zeu ca nu puteti fi buni(perfecti), regretati tot raul facut lui D-zeu,cereti lui Isus sa va ajute sa cunoasteti adevarul.Daca sunteti sinceri veti ajunge sa si cunoasteti.Toate celelalte religii care spun ca tu prin faptele tale poti deveni mai bun, va amagesc.Isus zice ca el este viata, calea si adevarul.Ori minte , si atunci toti suntem pierduti, ori spune adevarul si atunci in sfarsit am gasit ceva tare pe care putem sta.Indiferenti nu putem ramane. Regul este totul sau nimic.Noi singuri decidem.Daca D-zeu nu ne-ar fi aratat calea, nici nu ar putea sa ne judece.Multi zic ca nu se mai poate cunoaste adevarul ca este multa dezinformare. Cine cauta si gaseste. Sa-i ascultam pe toti , sa cercetam ce au de zis, si sa verificam cu biblia daca ne spun adevarul. Cu cat ascultam mai multe tabere cu atat ne crestem sansele sa gasim si adevarul.Toate taberele citeaza din biblie. In aparenta biblia se contrazice (sau este confuza),totusi in ea este si adevarul. Taberele mari sunt: catolicii, ortodoxii baptistii, penticostalii si adventistii.Toti spun ca au dreptate si se contrazic intre ei.Totusi doar unii vorbesc aceeasi limba cu biblia 100%.
Restul recunosc biblia dar asculta de ia in diverse procente.Profetia biblica demasca clar cine are lumina de la D-zeu.
de florin in data de 2010-01-13 15:52
1- fara suparare, io nu mi-as preda viata in mainile unuia care si-a killarit propriul fiu!
2- prin sacrificarea Fiului El a demonstrat ca viata pentru El NU are valoare
3- Pavel, aka Saul din Tars, falsul apostol, NU l-a cunoscut pe rabinul Iisus
4- "D-zeu a zis Evei ca daca mananca din pomul oprit ,negresit va muri. Sarpele ia zis ca: hotarat ca nu veti muri.(Vezi geneza cap 3)" ai uitat sa continui, Dumnezeu este cel ce a MINTIT, Diavolul spunand Evei ADEVARUL.
5- "Toate celelalte religii care spun ca tu prin faptele tale poti deveni mai bun, va amagesc." Deci este verde la crime, violuri, pedofilie, oricum faptele nu conteaza, Dumnezeu este perfect, n-avea cum sa ne greseasca, deci orice am face, facem fiindca asa a vrut Dumnezeu!
6- Ai insirat cateva din factiunile religiei crestine, dar ai uitat pe cei mai meseriasi excroci moderni: IEHOVISTII!
7- scrii prea dezlanat si prea asemanator c-o predica ortoboxa; incearca sa-ti concentrezi textul, fiindca este imposibil de parcurs.
de tizul in data de 2010-01-13 19:26
COMENTARII PERSONALE LA ARTICOLE DESPRE
Centura fotonică

Acest fenomen a fost descoperit în 1962, deci cu mai mult de 40 ani în urmă. Cu toate acestea, informaţiile nu au fost făcute publice decât cu mult mai târziu, şi numai unui număr mic de oameni.

Aceste idei au fost promovate de triburi ale unor indieni nativi americani in cadrul unor ritualuri. Ele au fost cunoscute doar acolo si probabil au cu totul alta semnificatie decit cea “acordata” ulterior de altii care le-au adus in lumea … “civilizata”.

Centura fotonică şi radiaţia aferentă au un impact mult mai mare decât ne-am putea imagina. ……

Centura fotonica nu are niciun impact asupra vietii noastre.
……
După aceşti 10.500 ani urmează intrarea în centura fotonică ce dureaza 2.000 ani, si este o perioadă de creştere spirituală pentru întreg sistemul planetar.

Nicio crestere spirituala nu este determinata de fenomene exterioare. Este ceea ce mintile plictisite ar vrea sa se intimple deoarece nimeni nu e dispus sa isi puna in miscare propriile resurse biologice pentru a-si ridica nivelul de calitate a vietii si atunci … asteapta ca aceasta dezvoltare sa vina ca pocnind din degete, la o aliniere de planete, la o numaratoare de ani sau … cum zice autorul acestui articol, la apropierea unei centuri fotonice. Deci autorul si adeptii acestor idei ar vrea ca sa faca Universul cresterea spirituala pentru ca ei insisi nu pot ridica un deget in acest sens.

Următoarea întrebare este: "Ce legătură există între centura fotonica şi spiritualitate?".

Raspunsul e unul singur: nu exista nicio legatura !

Atât radiaţia aferentă cât şi centura în sine sunt vehicule ale transformării şi transmutaţiei necesare unui ciclu evolutiv. Pe măsură ce înaintăm în centura fotonică, trebuie să ne punem în armonie cu vibraţiile ei, altfel riscăm să rămânem în a treia dimensiune. Dacă refuzăm să evoluăm, va trebui să nu ne plângem că rămânem aşa cum suntem. Bineînţeles că unii dintre noi învaţă mai greu decât alţii...

Aceste radiatii, care vin de fapt toate directiile si doar din ecuatorul galaxiei, nu ajuta si nici nu sunt potrivnice transformarilor si transmutatiilor (biologice banuiesc, … autorul nu ne spune). Nu exista nicio intrare in armonie cu radiatiile cosmice si nici nu va fi vreo dizarmonie legata de acestea. Pur si simplu biologia si fiziologia noastra le va “ignora” in totalitate.
Iata si un slogan important : daca refuzam sa evoluam. Pai atita timp cit autorul acestor idei si miile de adepti considera ca evolutia consta doar in a te “bransa” sau “armoniza” cu aceste radiatii atunci din start nu se pune problema niciunei evolutii, macar interioare …

Efectele centurii fotonice
Pe măsură ce sistemul nostru solar va continua să avanseze tot mai mult în centura fotonică, vor apare tot mai clare următoarele efecte:

Deci daca vrem sa nu facem nimic atunci e suficient sa asteptam sa vina aceste efecte si totul va fi OK.

Centura fotonică şi radiaţia din centrul galaxiei noastre sunt adevarate vehicule de transformare. Aici este sursa radiantă a energiei Christice, o energie a compasiunii şi iubirii. Prin aceste vehicule spirituale, dacă le vom folosi, avem şansa să ne depăşim limitările la care am fost supuşi. Totuşi, alegerea ne aparţine în totalitate. Liberul arbitru va prevala.

Corpul biologic este singurul vehicul de transformare pe care il avem la dispozitie in sensul in care bioresursele sale sunt sau nu utilizate de catre “ocupant” si nu energii care se asteapta sa vina din afara. Nu exista nicio sursa radianta de energie Christica, nu exista nici energie Christica (daca asta e limbajul folosit) si nimic din Univers nu o sa vina sub forma unor energii ale compasiunii si iubirii. Asadar nu o sa vina aceste vehicule iar limitarile la care, zice autorul ca am fost supusi, de fapt fiecare om s-a autolimitat si s-a autofortat singur la traiul de viata pe care il traieste iar intr-o anumita masura aceasta are si o componenta colectiva care,… hai sa spunem ca ea se transfera si asupra individului.
Autorul zice: alegerea ne aparţine în totalitate. Liberul arbitru va prevala. In realitate nu exista nicio alegere in raport cu iubirea si compasiunea. Acestea sunt mai degraba fenomene ale constiintei (pe care nu le poti alege sau respinge) si sunt produse de aceasta in functie de energia biotransformata care actioneaza asupra glandelor din creier iar creierul determina un raspuns chimic ce va genera diverse forme de emotii.

Multiple evenimente astronomice (eclipse, tranzite, etc) vor determina o pregătire subtilă, nevăzut1a dar eficientă a fiinţelor de pe acestă planetă. Astfel, probleme legate de egoism, relaţii interumane dar şi materialismul actual vor fi exacerbate. Vechile modele de negare a realităţii se vor dovedi ineficiente şi vor fi spulberate. Prefăcătoria şi minciuna sunt pe moarte. În locul lor, iubirea şi compasiunea vor umple întreaga planetă.

Niciun fenomen astronomic sau astrologic nu vor determina nicio pregatire subtila a nimanui in indiferent ce domeniu. Ele nu determina nimic, este doar dorinta celor care se considera neputinciosi sa actioneze la nivelul propriilor resurse de inteligenta, creativitate, resurse biovitale, si sa se bucure de fiecare clipa. Si atunci vine autorul acestor slogane si ne spune… fiti fara grija ca toate aspectele negative ale personalitatii noastre se vor vindeca, ca pocnind din degete, la apropieri si alinieri planetare. E complicat sa eficientizam folosirea bioresurselor, a creierului, a mintii, e complicat sa producem idei ale unui progres real atit stiintific cit biologic, asa ca … las ca vine o aliniere planetara si totul se va rezolva.

Mai multe evenimente majore vor avea loc la nivelul planetei, în ceea ce priveşte modul de gândire şi de acţiune, în general. Toate acestea sunt menite să distrugă vechile energii tri-dimensionale dizarmonioase, inclusiv pe cele din tine şi din mine. Depinde de fiecare dacă această purificare se va face brutal sau treptat. Dacă acceptăm sincer noile energii ale iubirii, sau, dimpotrivă, dacă ne încăpăţânăm în modul actual de viaţă.

Sigur ca da … asta e etapa de asteptare a unui viitor fictionist, stind cu miinile adunate in uitarea noastra ametiotoare a clipei prezente. Oare de ce am incerca sa luam noi insine initiativa de a purifica mintea si corpul ? Pentru ca e greu, e complicat, e … neatragator asa ca raminerea in modul actual de viata este un adevar cu durata foarte lunga.

Pentru a fi pregătiţi în legătură cu transformarea spaţio-temporală ce vine, corpurile noastre fizice trebuie să fie compatibile cu noua lume, astfel ca intrarea în conştiinţa Christică să fie uşoară.

Nu va veni nicio constiinta de nicaieri daca pe a noastra nu suntem in stare sa ne-o descoperim. Nu exista nicio lume paralela si nicio compatibilitate sau incompatibilitate cu constiinta Christica (autorului ii place sa isi intareasca ideile apelind la termeni cu legatura biblica)

Se aşteapta ca lanţul ADN (care are acum doua componente) să ajunga la 12 componente prin rearanjarea şi activarea anumitor gene neutilizate în prezent (numite, din necunoaştere, gene de balast).

Autorul vrea sa se refere la 12 … spirale AND, care e o aiureala inventata de citiva zeci de ani, si nu va fi nicio activare sau reactivare a niciunei spirale. Nimic in molecula de AND nu se activeaza sau dezactiveaza. Exista doar proteine care determina citirea unor gene sau nu. Proteinele executa miscari de conformare si acestea permit citirea unei anumite gene. Factorul care determina miscarea de conformare a proteinelor poate fi un alt atom care circula in apropierea ei, sau o energie de natura emotionala, care se repeta suficient de des, si care in cele din urma, va determina miscarea de conformare. De exemplu stress-ul, dupa ani si ani de stress apar in corp numeroase citiri ale genei canceroase si in final cancer.

Energia Christică acţionează ca un catalizator pentru aceste procese. Astfel, mulţi oameni vor deveni clarvăzători, telepaţi, vindecători, etc. Aşa cum a prezis Iisus. Acum, mai mult decât oricând, trebuie să recunoaştem Voinţa Divină şi să acţionăm aproape tot timpul în concordanţă cu Aceasta. Gândurile noastre sunt energii foarte puternice care trebuie controlate şi direcţionate foarte precis în scopuri benefice, divine.

Niciun fel de energie din cosmos fie Christica sau de alta natura, precum electromagnetica sau luminoasa nu reprezinta un catalizator pentru niciun fel de procese. Nimeni nu va deveni clarvăzători, telepaţi, vindecători, etc. Isus nu a prezis asa ceva (dar autorului I-ar place sa o fi facut). Si iarasi se face apel la dogma si povesti de adormit copiii. Gindurile noastre, asa cum sunt ele in prezent, incoerente si nefocalizate nu au aproape nicio putere asupra materiei exterioare ci doar asupra corpului biologic.

Pe măsură ce conştiinţa şi corpul nostru se transformă, gândul va deveni principala preocupare a zilei. Astfel, gândurile sunt mult mai reale decât acţiunea: ceea ce gândeşti, exact asta eşti.

Constiinta si corpul biologic nu se transforma decit daca au la dispozitie energiile biologice despre care autorul nu ne spune nimic. In schimb ne mai da un slogan, asemenea celui cu mens sana in corpore sano.

Datorită faptului că această a patra dimensiune ce tocmai se naşte este de esenţă eterică, fiecare dintre noi va fi precum un ecran de televizor: toate gândurile noastre vor fi perfect vizibile pentru toata lumea! Nu veţi mai putea ascunde lăcomia, prefăcătoria, laşitatea, ura, plăcerea sau trădarea. Veţi deveni ca o carte deschisă dar nescrisă, în paginile căreia apar litere şi cuvinte instantaneu, pe măsură ce gândurile iau naştere, şi oricine va putea citi în această carte. Gândurile negative pot şi trebuie înlocuite cât mai des şi apoi chiar definitiv cu iubire, sinceritate, lumină şi iertare pentru a nu fi aruncat înapoi în a treia dimensiune care între timp va deveni aproape improprie vieţii.

Slogane si afirmatii de genul “wishful thinking” adica dorinte de a se implini lucruri care nu se pot implini si care incalca legile reale ale fizicii, chimiei si biologiei. Nimeni nu va deveni telepat si niciodata gindurile individuale nu vor fi accesate colectiv, … decit in filmele sicence fiction. Nu exista a 4-a dimensiune si nu ea nu se naste din eteric iar gindurile nu vor fi vizibile la modul colectiv.

Întreaga noastră lume, întregul nostru sistem de valori bazat pe iluzie şi polarizare se va prăbuşi, astfel că această cortină va cădea lăsând loc realităţii aşa cum este ea. Pentru început unii dintre noi probabil vom fi debusolaţi şi neajutoraţi. De aceea trebuie încă din acest moment (da, chiar ACUM) să decidem dacă renunţăm sau nu la modul nostru de gândire.

Nu se va prabusi niciun sistem de valori bazat pe iluzii, din pacate,… deoarece asa a functionat si tot asa va functiona sistemul actual inca mii de ani. De fapt nu se poate renunta nici macar la un mod de gindire deoarece el nici nu exista. Totul in proportie de cca 90% nu este altceva decit … automatisme irationale si nu rezultatul unor procese de gindire, asa ca noi traim pe baza unor automatisme cerebrale irationale si doar in putine momente se realizeaza un act de gindire, dar autorul nu prea stie la ce ma refer… poate ar fi util sa vizioneze conferintele profesorului Bruce Lipton.

Sunt prevăzute masive scăderi ale câmpului magnetic şi gravitaţional ca şi scăderea densităţii. Pe măsură ce devenim mai uşori, limitările impuse de materie vor fi din ce în ce mai slabe până vor dispare cu totul. Pe cer vor fi vizibile adevărate spectacole de culori vii, inimaginabile în acest moment, ca o auroră foarte vie şi luminoasă.

Iarasi slogane,… cine le prevede ? iarasi vizionari, profeti si clarvazatori care n-au vazut nimic clar deja de 20 ani de cind timpeniile astea tot circula pe net ? Ei vin sa ne prevada ?? Cimpul gravitational al planetei nu va scadea niciodata. Rezonanta Schumann nu va ajunge niciodata la zero, timpul nu va ajunge la zero, translatiile temporale din 2012 nu se vor produce niciodata si niciuna din miile de alte idiotenii preluate de pe site-uri si traduse din engleza in romana cu atita patima si pasiune fierbinte de mintile blocate ale unor fanatici ezoteristi care traiesc numai prin si pentru cuvintul unui te miri ce guru.

Concluzii

Mănuşa a fost aruncată iar mesajul este clar.

În aceste momente trebuie să ne hotărâm de care parte suntem: Lumina sau Întunericul! Vechiul mod de viaţă trebuie să fie înlocuit de o conştiinţă vie, plină de compasiune şi iubire. Transformările ce vin nu pot fi ocolite şi nici oprite, ele sunt definitive. Acum avem şansa să alegem decisiv.

Nu exista Lumina sau Intuneric asa ca nu le putem alege, ca si cind ai alege cartofi de la piata. Exista concepte asociate in dualitatea modului nostru de gindire, asa dupa cum intr-o alta exprimare, as spune ca nu exista Rai sau Iad. Ele sunt inventii lingvistice pentru a prosti si manipula atitudinile noastre fata de viata si Univers. Automat daca vreuna din ele exista, atunci trebuie sa existe si cealalta, asa ca pentru una din ele atitudinea semanata este de bucurie si pentru cealalta este frica. Astfel, cu ajutorul a 2 concepte autoritatile religioase pot manipula atitudinile credulilor prin amenintari.

Strămoşii noştri de pe întreaga planetă ne-au avertizat de mult despre aceste timpuri. Energiile transformatoare sunt deja printre noi. Dizarmoniile din relaţii, guverne, îtiinţă şi religie se vor înteţi astfel că procesul de purificare este evident pentru toată lumea. Mai ales la nivel financiar se aşteaptă mari catastrofe. Întreg Pământul se pregăteşte de marea Ascensiune în a patra şi apoi a cincea dimensiune.

Nu va fi nicio ascensiune, nicio transformare si sistemele de religii sau orinduiri nu se vor prabusi decit pentru a fi inlocuite de altele, probabil la fel de proaste sau rele sau chiar mai rele, deoarece la un factor demografic atit de mare, resursele scad foarte mult, prin urmare regimurile viitoare trebuie sa fie tot mai tolalitare si dictatoriale. Dar asta nu are nicio legatura cu fenomene astrologice sau astronomice din Univers.

Mai mult, se va acţiona conform zicalei "mulţi chemaţi - puţini aleşi". Numai cei care sunt pregătiţi vor trece în a patra dimensiune. Eşti tu oare pregătit? Pentru a absolvi şcoala din acestă lume, regulile sunt simple: compasiune şi iubire. Este singurul mod de a ajunge în dimensiunea a patra. Trebuie să ne despărţim definitiv de frică şi orice sentimente negative care nu sunt decat hrană pentru forţele întunericului şi care vor să ne ţina captivi în continuare.

Emotiile rele sau bune, gindurile rele sau bune, nu sunt altceva decit rezultatul cresterii sau scaderii energiilor vitale din organism. Cind acestea scad, mintea devine agitata si apar conflicte din indiferent ce motive. Cind acestea cresc, mintea se autofocalizeaza, devine implinita si chiar un instrument real ce poate fi folosit si procesele de gindire incep sa functioneze eficient.

Cooperând în acest fel, avem cele mai mari şanse ca şi corpurile noastre fizice, curăţite de energiile negative ale urei, minciunii, laşităţii, etc şi transformate de iubire şi compasiune, să fie capabile să existe în a patra dimensiune
În anii ce vor urma vom descoperi cu uimire şi stupoare planurile cu care forţele negative ne-au ţinut sub control timp de mai multe mii de ani. Vor fi date publicităţii realităţi aproape incredibile şi se va vedea clar, odată pentru totdeauna, cine este în Adevar şi cine în Minciună. Guvernele locale şi cel mondial vor fi în incapacitate de a mai ascunde adevărul şi nu vor mai putea păcăli oamenii. Şi ei, ca şi fiecare dintre noi, vor primi ceea ce au cerut.
Compasiunea şi iubirea, fără a judeca pe ceilalţi, şi eliminarea fricii sunt cheile pentru a realiza această Ascensiune.

Iarasi slogane, slogane, slogane,… corpurile fizice nu se purifica doar dorind cu mintea sau vorbind teoretic asa ca nu vom intra in nicio dimensiune. Nimeni nu ne mentine intr-un control anume ci viata noastra se deruleaza sub conditionarea permanenta data de societatea de consum. Adevarul despre guvernare deja se stie dar el este mult deformat de cei precum autorul acestui articol, dorind neaparat sa se intrevada faptul ca totul e o conspiratie globala, o inselatorie si o manipulare. Dar de fapt nimeni nu obliga pe nimeni sa participe la aceasta mare deceptie. De exemplu se zice ca vaccinurile sunt o inselatorie, dar te obliga cineva sa le iei ?…
In aceasta "Epoca de Aur" in care intram, fiinta umana va fi capabila sa fie pe deplin realizata, oamenii isi vor intelege istoria, fizicul si toate abilitatile psihice. Acesta Ascensiune spre Lumina va fi cunoscuta de toti cei ale caror vibratii interioare fizice si spirituale se vor acorda undelor mesianice ale Centurii Fotonice.
Fiinta umana nu va fi niciodata capabila sa isi inteleaga istoria, fizicul si toate abilitatile psihice atita timp cit autori care scriu asemenea slogane afirma ca ele vor fi cunoscute pur si simplu pentru intram dintr-o epoca in alta. Nu exista nicio ascnesiune spre Lumina si nici unde mesianice care vin de la o centura fotonica inexistenta.
In prezent cercetatorii cred ca exista 3 tipuri de corpuri in Univers.
Niciun cercetator din lume nu are asemenea convingeri.
Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida, tip pe care noi il folosim in prezent.
Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura de masa diferita, ceea ce permite de exemplu trecerea usoara prin ziduri si obiecte solide.
Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiinta spirituala.
Acestea sunt inexistente. Sunt imaginate de vizionari si clarvazatori.
Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip corpuri.
Nu vom intra in nicio zona nula si nu va apare nicio transformare.
Vom fi capabili de telepatie si telekinezie.
Niciodata nu vom fi capabili de telepatie si telekinezie, cita vreme nici macar bioresursele vitale nu sunt utilizate eficient.
Dupa trecerea celor citeva zile de intuneric, va veni timpul descris in Biblie cind intr-o clipita vom deveni nemuritori. Posibil sa nu mai avem nevoie de somn si hrana solida.
Astea sunt imaginatii si iluzii de 2 lei.
Vom putea utiliza ca energie, energia fotonica din jur , iar calatoriile interdimensionale si in Timp, ne vor fi accesibile.
Astea sunt alte imaginatii si iluzii de 2 lei.
Mari beneficii vom avea prin folosirea directa a energiei fotonilor si abandonarea actualelor surse de energie fosila. Acest lucru va vindeca suprafata planetei de mine si foraje. In scurt timp civilizatia va trece la folosirea unor tehnologii nepoluante.
Evolutia tehnologica se face in etape. Forajele si minele nu au imbolnavit planeta si mediul, asta e doar un slogan Greenpeace.
Acesta enegie fotonica va sta la baza sistemelor de propulsie spre calatorii stelare foarte rapide. In curind, a calatori spre Sirius sau Cappella, va fi la fel de usor cu a calatori la Paris.
Nu se vor realiza calatorii interstelare deoarece nu se pot construi nave suficient de rapide iar energia fotonica nu poate fi folosita pentru propulsie …
Vom putea gasi locuitori ai vechilor civilizatii de pe Terra, atlanti, lemurieni, mayasi.
Nu-i vom gasi niciodata deoarece au murit de mult, iar atlantii au locuit numai in filmele SF, eventual in serialul Stargate.
Vom obtine tehnologii avansate si personal ultracalificat care vor ajuta civilizatia terrestra sa se transforme si adapteze rapid.
Nu vom obtine nimic daca nu dezvoltam procesele cognitive individuale, daca nu eficientizam functionarea corpului biologic, deci e fals. Ce-I ala “personal ultracalificat ?” O sa cada din cer ? O sa se nasca in vreun laborator de clone ? De unde o sa vina acel personal tehnic ?
Motivul pentru care experimentam cu cinci sesimi mai mult Intuneric decit Lumina in revolutia in jurul Soarelui Central, este ca Puterile Divine au dorit sa creeze si o lume a negativitatii, polaritatii, iluziei, plina de frici, judecati, control, ura, moarte, etc.. Acest lucru se datoreaza dualitatii Planului Fizic.
Nu se experimenteaza Intuneric sau Lumina (cu referire la modul de scriere simbolic cu litere majuscula). Nu exista nici un grup al Puterilor Divine si daca ele sunt … divine… atunci de ce ar crea o lume a negativitatilor ? Aaaa… iata ca am gasit pe cine sa dam vina pentru toate lucrurile neplacute care de fapt oamenii le creeaza unii asupra altora. Iata ca de fapt … nu noi oamenii suntem responsabili de ele ci … puterile divine,.. aa si faptul ca planul fizic e dual. Conceptul de plan fizic este doar un artificiu verbal iar faptul ca e dual (iarasi un concept asociat) nu are nicio legatura cu ceea ce facem noi zi de zi prin alegerile pe care le avem la dispozitie.
Cum putem stii ce e Rece, daca nu am experimentat Cald? Cum putem sti ce e Lumina, daca nu am trait Intunericul? Nu exista Mare fara Mic, Frumos fara Urit, Cald fara Rece, Iubire fara Ura. Conform uneia din Legile Universale Hermetice "Totul are doi Poli". Deci trebuie sa trecem prin intuneric ca sa putem aprecia ce este Lumina.
Daca nu le-am fi conceptualizat intr-un limbaj atunci nici n-am fi stiut care e diferenta… de parca Universului I-ar pasa ca are 2 poli sau mai multi.
Acest lucru ii da Creatorului posibilitatea, prin noi, sa intelega mai bine adevarata natura a negativitatii. Noi suntem unealta prin care Creatorul se poate experimenta pe Sine Insusi, si, prin activitatile noastre individuale si colective, poate stapini si dirija pericolele intunericului.
Slogan esoteric… noi suntem “mai nimic” dar “Totul” e cel care se exprima prin noi.
Terra ca planeta, a fost aleasa sacolecteze, asimileze si transforme intreaga negativitate pentru intreg Sistemul solar. Aceasta este o Misiune Divina. Ea consta in a experimenta prin noi, negativitatea pentru Sine si proces, a invata sa o neutralizeze usor si permanent, punind in loc o Lume a Pacii si Luminii.
Fenomenal ce noroc ca la Lotto Pronosport. Dar nu se va neutraliza negativitatea depoarece se bate cap in cap cu ceea ce autorul spunea mai sus ca sunt 2 poli… si in orice caz nu va fi usor si nici permanent. De fapt nu va veni de nicaieri o lume a pacii si luminii, pentru ca la momentul actual societatea traieste pe cu totul alte principii si acestea tind sa devina permanente. E vorba de rezultatul comun al unei colectivitati de peste 6 miliarde de oameni. Iar acesta nu e o lume a pacii si luminii.
Deci noi si planeta noastra suntem unici si speciali in Marele Plan al Creatorului.
Din acest punct de vedere se poate considera ca Centura si radiatia ei manasica sunt in, si , prin ele insele mijloace de transformare si de transmutatie. Ele sunt barierele de paza si mijocul prin care nici o particica de negativitate nu va scapa de pe Terra , ca sa contamineze nivele mai inalte de constiinta. Cel care conduce acest proces este Christ, si asfel putem vedea cum Centura si radiatia manasica sunt emise de Christ si Energia christica. Pina ce nu ne punem de acord cu frecventa acestei energii, nu putem spera sa fim o parte din ea si sa scapam de negativa influienta actuala a planetei. Cei care nu vor reusi acest lucru se vor intoarce din nou in a 3-a dimensiune si vor suferi iar si iar incercarile.
Nu exista niciun mare plan decit poate unul al vreunei organizatii oculte care sustine ca are si ea un Mare Plan. Si vad ca se reia textul de la inceput… solganele de fapt.
Noi toti inainte de incarnare am fost avertizati cu privire la pericolele incarnarii pe Terra in acest moment. Ni s-a spus ca nu vom putea scapa de negativitate decit daca o vom putea stapini si dirija, ceea ce a si fost o intentie a Divinului pe care a dorit sa o experimenteze prin noi. Din pacate unii invata mai greu decit altii si au nevoie de mai multe Revolutii in jurul Soarelui Central pina isi invata lectia. De obicei abea o treime din populatia planetei obtine succesul in 10.000 de ani.
Care reincarnare ?… unii au nevoie de revolutiile in jurul Soarelui ? Care e treimea aceea care a obtinut succesul in 10.000 de ani ? ca deja se pare ca aut trecut mai mult de 10.000 ani ,… cel putin de la ultima glaciatiune si pina in prezent.
Ar trebui sa reflectam de ce ne-am ales si ni s-a aprobat reincarnarea Acum si Aici.Noi am ales sa stapinim negativitatea. Pentru cei ce vor reusi acest lucru, rasplata trecerii in alte dimensiuni este uriasa. Si pentru cei dintre noi care am absolvit aceasta scoala divina, vom putea sa ridicam constiinta contemporanilor nostri.
Cine a dat aprobarea pentru reincarnare ? N-am stiut ce trebuie sa avem mai intii aprobare. E stampilata aprobarea ? Sloganul stapinirii negativitatii e o chestie de genul stapinirii CO2-ului ? Il poate cineva stapini ? Hopa… tocmai am absolvit unii dintre noi o scoala divina,… si cind se va ridica constiinta celor care nu au absolvit-o ?
Christ si energiile lui sunt mentionate in mod repetat in vechile texte, indicind ca pina nu vom deveni Una cu aceste Energii christice, nu putem spera sa supravietuim calamitatilor ce vor veni. Profetiile Mayase semnaleaza clar acest lucru cind spun" guvernarea, stiinta si religia vor cadea, pina ce vor fi pregatite sa accepte si sa faciliteze Constiinta Christica care vine". Inclusiv noi putem colapsa, pina nu vom accepta si trai aceste adevaruri sacre.
De sute de ani tot ni se spune ca … acu acu o sa vina,… e aici dupa un colt, inca nu se vede,… Nu exista niciun fel de profetii mayase care sa afirme acest lucru.
Chiar Iisus a spus: " Eu, prin Christ, voi desparti griul de neghina si oile de capre". Acest lucru arata o viitoare impartire a Umanitatii in doua grupuri distincte: unul care accepta si Traieste Constiinta Christica ( griul si oile), altul care nu vrea sau nu poate acest lucru ( neghina si caprele). Pe masura ce ne apropiem de Centura aceste lucruri vor deveni tot mai clare. Polaritatea acum a devenit extrema, mastile cad tot mai mult. Cei buni au devenit mai buni, si cei rai, mai rai.
Iarasi ii dam cu Biblia… cind nu poti explica altfel, Biblia ne spune tot.
Suntem in al 12-lea ceas. Asa cum spunea si Iisus " Cel ce are urechi de auzit sa auda".
Da, dar nu cred ca citatul se refera la vreun al 12-lea ceas…
Sper ca am reusit sa conving ca aceasta Centura Fotonica este ceva cu mult mai mult si mai maret, decit niste simple postulate stiintifice si astronomice despre cum experimentam noi cei 20.000 de ani de Intuneric si 4.000 de ani de Lumina.
Nu ati reusit sa convingeti decit pe alti creduli care isi blocheaza procesele cognitiv-rationale din motive diverse.
Daca intram mai mult in adincul metafizic al lucrurilor, Centura Fotonica nu este nimic nou de fapt. In istoria veche sunt multe referiri, mai ales la greci si romani, despre o Era de Aur in care nu exista altceva decit, Lumina, Iubire, Pace si Liniste, un loc fara boli, moarte, razboaie, saracie.
Adincul metafizic al lucrurilor este un alt concept inventat pentru a imparti lumea in categorii. Si daca de pe vremea grecilor si romanilor se tot astepta sa vina o o Era de Aur in care nu exista altceva decit, Lumina, Iubire, Pace si Liniste, un loc fara boli, moarte, razboaie, saracie atunci cum puteti crede ca aceasta o sa vina tocmai acu… de 2012, in ajunul Craciunului ?
In mod sigur acesti filozofi antici se refereau la cei 2000 de ani de Lumina din Centura Fotonica.
In mod eronat se refereau sau in mod eronat se interpreteaza scrierile lor ca fiind referinte la asa ceva.
Inca o data acum suntem pe punctul de a intra in aceasta fenomenala perioada-Era de Aur a trecutului si viitorului.
N-am fost si nici nu vom fi vreodata pe punctul de a intra in cine stie ce epoca, sau era de aur sau indiferent ce, nici epoca a luminii si nici macar a intunericului.
Iesim din asupritorul cocon al Intunericului si , ca un fluture putem zbura spre ceva extrem de frumos, corpurile noastre de Lumina si marea Comuniune cu Christ.
Aiurea….
Acest cocon de intuneric, dincolo de asuprirea si negativitatea sa, a constituit mijlocul nostru de invatare, pentru a ne califica inca o data pentru saltul spre alte dimensiuni. Ni se ofera inca o data posibilitatea sa spargem suprafata acestei lumi a iluziei, sa intoarcem oglinda si in locul ei sa percepem adevarata Realitate.
Invataturile se obtin prin doua formalitati distincte: rational-cognitive si practice. Cele practice, de natura spirituala, necesita abordari serioase si au la baza transformari energo-psihoemotionale care insa momentan nu se afla in interesul colectiv al omenirii. Unii le abordeaza sporadic si unii dintre ei obtin anumite rezultate, dar ele nu ofera asemenea idei fanteziste precum cele elaborate de autorul acestei compilatii de articole, original printate in limba engleza pe internet.
Misiunea speciala incredintata Terrei , de a experimenta si a stapini negativitatea si iluzia, va fi indeplinita, si numai asfel vom putea merge Acolo de unde apartinem de fapt ca Spirite libere. In cele din urma decizia ne apartine si tine de vointa noastra.
Terra nu a primit nicio misiune de la nimeni iar negativitatea si iluzia nu pot fi stapinite… asta e o iluzie mai mare decit iluzia de a stapini negativitatea. Ele pot fi transformate dar asta necesita abordarea practica mai sus amintita a unei majoritati importante a celor peste 6 miliarde de indivizi. Dar, in acelasi timp, asa dupa cum este deja clar, acest aspect nu se afla in contextul intereselor colective.
Procesul acesta de reintoarcere Acasa , nu este insa asa de simplu cum pare la prima vedere. Trebuie mai intii sa trecem printr-un proces traumatizant de transformare care ne va face apti sa eliminam negativitatea din noi si sa ne luam inapoi corpurile de lumina. In schimb vom fi catapultati spre a 4-a si apoi a 5-a dimensiune.
Acest proces traumatizant se desfasoara deja de zeci de mii de ani si nu s-a intimplat nimic din acest punct de vedere, dar atunci cind aspectel geoclimatice au fost favorabile, societatea a construit orase si s-a dezvoltat tehnic si economic. Nu ne va catapulta nimeni in nicio alta dimensiune deoarece nu exista nici o 4-a dimensiune si nici o 5-a sau a 6-a…
Acest pas cuantic in viitor nu este ceva obisnuit , dar este secvential. Oricum, datorita unui inexplicabil"nu vreau", dat Evolutiei si Maturizarii, in contrast cu alte planete, acum suntem nevoiti sa ne jucam de-a v-ati ascunselea cu noi insine , pentru a atinge nivelul altor planete cu scopul ca Sistemul Solar sa ramina in legatura cu Intentiile Divine. In final trebuie sa fim " adusi la zi" in vederea asigurarii trecerii sigure a intregului cortegiu de planete prin Centura Fotonica.
Absolut copilaresc … si stupid… Noi ne jucam de-a v-ati ascunselea cu Universul … dar de ce nu am incerca de-a hotii si vardistii ? Poate ca atunci intentiile “divine” isi vor revela scopul lor invizibil.
Interesant este faptul ca in cartile pierdute ale Bibliei si alte documente apocrife , este specificat faptul ca " A Doua Venire a lui Christ va avea loc in 2005". Ne vom lasa corpurile noastre dense, si ne vom lua corpuri de Lumina, asa cum a spus Iisus.
2005 a trecut de mult… si e clar ca autorul textului a scris aceasta cacialma de 2 bani vechi inainte de 2005. Cei care il redistribuie nici macar atit nu au facut sa … “corecteze” 2005 cu … de exemplu 2010 sau 2012.
Fiecare celula, fiecare molecula, fiecare atom, vor fi rearanjati in asa fel incit densitatea corpurilor noastre actuale sa poata fi transpusa in Lumina capabila de a facilita asimilarea Constiintei Christice care vine si nemurirea.
Absolut fals si grosolan. Marile iluzii ale unei stari de a nu face nimic bun si util ci doar de a astepta … nemurirea. Pai sa va dau o veste proasta. Vom muri cu totii inainte de a mai apuca sa o avem.
Se spune de asemenea ca in procesul de tranformare, sistemul ADN va fi rearanjat pentru a avea 12-13 spirale, si nu numai doua cit are in prezent.
Da, teorii iresponsabile ale unor pseudocercetatori
De asemenea chakrele corpurilor vorfi rearanjate si vor creste la 13 , in loc de 7.
Crestem nr de concepte pentru a fragmenta iluzia de la 7 la 13…
Chiar planeta va fi complet reinnoita. Schimbarea sa a inceput deja prin crapaturile in scoarta, cutremure de pamint, vulcani in eruptie si schimbari de vreme bruste si devastatoare. Nimic nu va ramine neatins de schimbari.
Planeta se reinnoieste continuu de peste 4,5 miliarde de ani prin procesele naturale geoclimatice specifice si nu a stat in putrefactie ca doar acum sa isi faca “baia de dimineata”…
Degeaba unele guverne si oameni bogati s-au gindit sa se ascunda in buncare subpamintene sau sa zboare pe Luna sau pe Marte.
Nu s-a gindit la buncare pentru ca vine cine stie ce apocalipsa ci doar daca vine cine stie ce razboi idiot facut de fanatici si oameni stupizi…
Chiar si Luna sau Marte, cu toate planetele , se vor transforma.
Nu exista se vor transforma, deoarece si aici procesele geoclimatice deja dureaza de miliarde de ani si nici nu se vor opri veodata.
Nu vor scapa decit cei care au trecut de partea Iubirii, Binelui, Luminii, Vietii, Echilibrului si Iertarii. Ei isi vor crea corpurile de Lumina ca sa reziste la ultimele zvicniri ale legilor fizice vechi care acum se reinnoiesc.
Fals. Daca apar modificari geoclimatice importante (dar nu centuri fotonice care sunt complet inofensive) atunci se vor adapta indivizii capabili de a folosi bioresursele intr-un mediu cu conditii de clima alterate. Dar daca e vorba de chestia cu fotonii atunci o sa scape toata lumea complet neafectata.
Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate.
Nu exista nici un fel de noi corpuri si nici nu vor apar de nicaieri.
Citeva lucruri care s-ar putea intimpla o data cu intrarea in Centura ar putea fi astfel sintetizate:
De fapt nu se vor intimpla deloc…

Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre .www.esoterism.ro.!

Da, link-ul e adaugat…
de Cristian Muresanu in data de 2010-04-22 09:15
Bun venit. Ar fi mers mai bi ne un link. :D
de tizul in data de 2010-04-22 13:35
Buna Daca vine sfrsitul lumi in 2012 vom murii toti scapa doar sefii de state si cei alesi de pc au ei pregatit arca sau nave spatiale resutu lumi murim :(
de Tocai Daniel in data de 2010-04-23 05:52
Si daca nu vine, ce fac aia cu arcile spatioase?!? :-)))
de tizul in data de 2010-04-23 09:38
link-ul
http://www.scribd.com/doc/30325090/Comentarii-Personale-La-Articole-Despre-Centura-Fotonica
de Cristian Muresanu in data de 2010-04-25 20:45
Prea tare pareri pro si contra daca ne-am intalni cu "tontii" sigur am vorbi ani intregi in contradictoriu si am uita de criza , asta macar ar fi partea buna alucrurilor, exprimandu-mi si eu acel punct al meu de vedere care in definitv ramane doar un punct, eu zic ca daca se incheie un ciclu clar ciclul urmator nu seamna ca cel trecut, adica se ne gandim numai la cele 4 anotimpuri care reprezinta tot niste cicluri nu prea seamna unul cu celalalt zic eu sper sa nu fiu singurul care vede, dar de la inceperea sa zicem anotimupui de vara pana a ne imagina ca si anume caldura care va fii in luna iulie asa numita luna "cuptor" la 100o de grade C eu zic ca e cale lunga va fi automat o schimbare dar nu cred ca o vom sesiza imediat si eu zic ca daca unii mai cu picioarele pe pamant spun ca se modifica constiinta la nivel planetar eu chiar ii cred, de la modificarea ADN-ului pana la modificarea constiintei e cale lunga iar de ceva ani lumina, treaba asta cu sa fim mai buni mi se pare ok. totusi uneori suna ca un slogan gay, sau cum ar zice drogatii " drogorile nu sunt bune ne le mai folositi voi aruncatile la noi" .... ca sa numai lungesc mult ideea si sa fiu mai la obiect, eu vad treaba asta cu Dumnezeu si diavol ca fiind energie cu polaritate -infinit si evident +infinit si zic infinit pt ca sa ajungi Dumnezeu e sa divizi energia cam asta cred eu ca e marea LUi lucrare omenirea sa invete sa faca asa ceva e putin Sf ce cred eu dar parerea mea e ca are sens, hai sa o luam logic pe planeta asta de cand te nasti inveti pana mori(in final tot prost mori) :d cum ar fii sa te nasti cu toate cunostintele gata implementate dar nexperimentate? pai e ca si cum te-ai pune sa faci o gogoasa dupa reteta si tre' sa iti iasa din prima, oare da rezultate bune mereu?
se zice ca pestele mare il inghite pe cel mic, ca nu poti fi mare pana nu esti mic, deci fara experienta, pana si cand te angajezi undeva ai diploma da 'ti se cere experienta in domeniu oare de ce? de tampiti ce sunt toti astia care cer? revin fara experienta e ca si cum n-ai stii teoria e fix pix, toti stim cum e teoretic, tizule treaba aia cu pomu cu sarpele din geneza, nimeni nu minte pe nimeni acolo eu asa am inteles,Dumnezeu incearca sa ii explice ca daca va manca din pom omul adam va experimenta cunosterea, iar sarpele oarecum il face curios, Dumnezeu il ferea de esecuri, ca nici Dumnezeu nu e perfect daca noi suntem chi si asemanare cu el, parintii tai au in gene treaba asta incearca sa te invete din propria lor experienta sa nu faci aceleasi greseli ca si ei, ee cam asa si cu Dumnezeu, numai ca noi inteligenti cum suntem am ales cum s-ar zice drumul cel mai greu dar si cel mai corect , deea Dumnezeu ne iarta si ne sprijina ca incercam sa trecem prin toate etapele in a devenii Dumnezei care e scopul asta cu Dumnezeii ? ma eu unul mi-am explicat asa daca el a dat viata Dumnezeu si tot in univers noi stim ca este energie si ca nimic nu se pierde inseamna ca energia se divide deci noi la randul nostru putem divide energie asa ca teoretic suntem Dumnezei, daca Diavolul exista ca fiind parte din Dumnezeu, insemana ca Dumnezeu are polaritate dubla, pentru ca diavolul ne este prezentat ca energie negativa iar Dumnezeu ca energie pozitiva deci teoretic si unul si celalalt pot divide energia atat timp cat biblia zice ca oamenii se duc in ambele tabere dupa ce mor aici, tot teoretic Dumnezeu fara diavol nu ar mai fii Dumnezeu daca ne gandim ca diavolul este un esec al lui daca Dumnezeu nu experimenta nu se perfectiona de ce nu il elimina? pt ca e ca si cum s-ar anula pe sine e un pic intortocheata situatia insa pt mine are sens si daca eu am inteles intr-un fel niste lucruri pot trai linistit, nu schimb credinta si convingerile nimanui, caci nici mie nu imi place sa mi le schimbe cineva incercam sa-mi exprim umilul punct de vedere vis-a vis de atata tam tam pt 2012 unde s-au implicat si planetele si DUmnezeu si omizile si copacii n-are nici o legatura un sfarsit apocaliptic cu evolutia oamenilor, daca ar fii un sfarsit apocaliptic pt omenire, atunci Dumnezeu ar pierde o parte din el, a distruge lumea prin vointa Sa insemana a anula chiar si existanta lui Lucifer. daca pana acum nu la "linsat" insemna ca nici pe noi nu ne va radia... cam asa vad eu lucrurile 8-|
de crocodiludnd in data de 2010-10-21 00:08
tizule,asa cum a spus un mare om ghandi;ptr a schimba lumea,trebuie sa ne schimbam noi mai intai :-? deci tu nu ai nici o sansa.teoria ta este perfect egala cu cealalta pe care vrei sa o demontezi,ca sa spun asa,eu nu sint adeptul nici uneia dar cred cu tarie ca lumea se va schimba ptr ca deja tot sistemul pe pe pamintul asta da rateuri(sistem politic fianciar,bancar,social etc)nici teoria care desfiinteaza omul si nici cealalta care il ridica, nu au baze reale se poate intimpla orice,dar noi trebuie sa avem o gindire pozitiva :d| si nu vad cum tabara ta(care desfiinteaza omul)ar sti mai mult ca cealalta deci... :-" vom vedea ce va fi ptr ca nu mai este mult ;) cristian muresan,visavis de criza;sint vreo 10 doctori in economie pe pamintul asta foarte titrati .unul dintre ei a spus in felul urmator anul trecut;ptr a iesi pamintul din criza sint 2 variante:1-sa se schimbe tot sistemul financiar bancar din lume: 2 sa gasim alta planeta sa exportam,si avem mai multe sanse sa gasim alta planeta sa exportam decit sa se schimbe tot sistemul bancar-finciar,fara misto cauta pe net si ai sa gasesti cum il cheama pe doctorul asta in economie :
:o
de yahel in data de 2010-11-14 09:42
Daca vorbesti de criza, io crez ca vom iesi dupe modelul patentat de sute de ani- RAZBOI! Sper sa ma insel!
Daca vorbesti de lumea globala, il citez pe Kurt Vonnegut:
Sistemul imunitar al planetei incearca sa scape de om!
:d
Crede-ma ca NU mi-am expus punctul de vedere, doar m-am dictrat pe seama teoriilor despre "Noi detinem secretul viitorului!";)
de tizul in data de 2010-11-14 11:22
Am si uitat de cate ori am auzit de "sfarsitul lumii". Noua data este acum 2012 si presupusul calendarul mayas cu sfarsitul lumii. Sunt deja satul de "anul 2000" si de aburelile de atunci. Am auzit una mai noua, cica de fapt calendarul asta e decalat si ca in cel mayas 2012 e decalat pana in 2015. Si uite asa mai avem inca un "sfarsit al lumii", in 2015. :)
de RCA ieftin in data de 2010-12-09 17:58
Astia cu sfarsitul lumii ne prezic de sute de ani ca o sa vina sfarsitul. Daca va uitati la filmele ce au ca tema perioada medievala si inchizitia o sa vedeti ca si in perioada aceea era la moda sfarsitul lumii. :-?

Acum am mai evoluat: cade asteroidul, asa au zis maiasii, a prevestit baba Vanga etc. Intotdeauna vor exista creduli sau oameni carora li s-a urat cu viata si vor sa vada sfarsitul lumii.
de fonduri structurale in data de 2010-12-16 01:06
Este extraordinar - sa poti fi martor la atatea expuneri - mai mult sau mai putin sentimentale despre o aventura pe care probabil o vom trai cu totii. Oricum, fiecare dintre noi, asa cum am trait pana acum - cu bunele si relele - cu credintele noastre sau fara - asteptam - cu o oarecare emotie, in desteptaciunea sau prostia personala - trecerea - in 2012/12/21 - la era Varsatorului... Cei "1000 de ani de pace" - si o schimbare radicala... ( unele articole sus expuse fac - vag - referire la aceasta...) In rest, viata care v-a ramas depinde de alegerea dumneavoastra cum o traiti...
de Dimitriev in data de 2011-01-06 04:27


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare